Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tilaa fyysikko mittaamaan puolestasi

  • mikäli epäilet itseäsi mittalaitteen käyttäjänä,
  • jos et ehdi tai halua opetella mittalaitteen käyttöä,
  • kun haluat mittausten edetessä kuulla mitä mittaustulokset mahdollisesti tarkoittavat,
  • kun haluat kirjallisen raportin mittaustuloksista.

Esimerkiksi pintakosteusmittaukseen liittyy monta mittaustulokseen vaikuttavaa tekijää. Rakenteen tulkinta ja mittaustavan tuntemus auttavat saamaan mahdollisimman oikean ja luotettavan tuloksen.

Kun kartoitat kotisi kuntoa ja selvität esimerkiksi ilman vaihtuvuutta, on tärkeää tiedostaa mitkä kaikki talotekniset tekijät vaikuttavat saamaasi mittaustulokseen, ja mitä saamasi tulos tarkoittaa.

Tilatessasi meidät mittaamaan puolestasi, kerromme samalla oman näkemyksemme mikä mittaustuloksiin vaikuttaa juuri sinun kodissasi.

Labilon fyysikoilla on kokemusta kaikkien Labilon valikoimassa olevien mittalaitteiden käytöstä. Tiedämme kokemuksesta, että esimerkiksi erilaisten rakenteiden kosteusvauriokartoitus on haastavaa. Varsinkin mittalaitteiden antamien tulosten tulkinta voi olla vaikeaa ilman laitteiden käyttökokemusta.

Mittauskäynnistä veloitamme 90 € / tunti. Hinta sisältää alv:n sekä mittalaitekorvauksen. Lisäksi veloitamme matkakulut 0,44 € / kilometri. Mittaustulosten raportit alkaen 100 €. Teemme aina etukäteen arvion mittaustarpeesta ja ajankäytöstä esitietolomakkeella antamiesi tietojen perusteella.