Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

pH-mittari AZ8684AZ8684 on vedenkestävä ja kannettava kynämittari tarkkoihin pH-mittauksiin.

Sopii pH-arvon mittaamiseen nesteistä. Mittaustulos näkyy näytöllä.

 

Kynämittari soveltuu kouluihin opetuskäyttöön, elintarvike- ja kemianteollisuuteen, vesi- ja jätevesitutkimusiin, uima-allastutkimuksiin ja akvaarioiden pH-mittauksiin.

 

Paristo-/akkutyyppi          LR44

Kiinteä näyttö                   Kyllä

Mittausalue                       0-12 pH

Tarkkuus                           0.1 pH

Paristot/akut sisältyvät     Ei

 

Esimerkki veden pH:n merkityksestä:

 

Uima-allasveden pH

Veden pH:lla tarkoitetaan kuinka hapanta tai emäksistä vesi on. Vesi on hapanta, kun sen pH on alle seitsemän ja silloin se on emäksistä, kun veden pH on yli seitsemän. Vesi on neutraalia, kun pH on tasan seitsemän. Uima-altaan veden pH:n tulisi olla välillä 7.2-7.4. Ihanteellisin pH:n arvo on kuitenkin sama kuin silmien pH eli 7.2.

Hapan vesi

Jos vesi on hapanta (pH on alle 7), niin silloin se on syövyttävää. Hapan vesi aiheuttaa ihon kutinaa ja silmien kirvelyä. Se voi myös vahingoittaa suodatinpumpun ja suodattimen metalliosia.

Emäksinen vesi

Jos vesi on liian emäksistä (pH on yli 7.6), niin se vaikuttaa kloorin desinfioimiskyvyn alenemiseen ja aiheuttaa myös allasveteen sameutta tai saostumia. Liian korkea pH saa ihon ärsyyntymään ja silmät kirvelemään. Jos pH on 8.0, niin kloorin tehosta on jäljellä ainoastaan 20 % ja hukkaan siitä menee 80 %.

ph mittari pH pH-mittari uima-altaan pH akvaarion veden pH akvaarion pH akvaariovesi uima-allasvesi uima-allasmittari happamuusmittari emäksisyysmittari uimaveden pH

Toimitusehdot

Juuri nyt ei saatavilla (tulossa) - Tiedustele saatavuutta yhteydenottolomakkeen kautta.

Tuote: 1051

Hinta:45.00 €